top of page
Screenshot%202020-05-30%20at%2023.57_edi

Benvingut a Parling

Home: Welcome
Education Books Bookshelfs

 

El centre de tot el que fem és la nostra passió per l’educació i el nostre compromís amb els nostres estudiants. Gràcies a la nostra variada selecció de cursos i tècniques d’ensenyament úniques, la nostra escola ha estat classificada com a primera de les escoles d’idiomes.

El Parling Language School està situat al cor de l’Hospitalet de Llobregat i reflecteix l’energia vibrant de la zona. Els membres de l’equip qualificat estan aquí per ajudar els estudiants a assolir els seus objectius. Esteu preparat per assolir el vostre potencial? Truca'ns avui per obtenir més informació sobre la Parling Language School.

Història

Febrer 2009 - Concepció

A principis del 2009 vam començar a investigar i planificar la nostra escola d’idiomes. Durant els propers 5 anys hem explorat tots els elements que volíem incloure en el nostre projecte com ara sistemes d’ensenyament, tecnologia, impacte ambiental i ètica.

 

Març de 2013: lloc trobat

Després de més d'un any de recerca, vam trobar un lloc que responia als nostres requisits. Després vam iniciar la maquetació de disseny de Parling Language School amb l’ajuda d’un equip d’arquitectes amb molt talent. Els elements clau del disseny van ser la llum natural, l'eficiència energètica i la reducció de la petjada de carboni.

 

Novembre de 2013: S'inicia la construcció

La construcció es va iniciar al novembre de 2013 i després d’uns mesos de molta feina per part de l’empresa d’enginyeria, Parling Language School estava disposada a començar a ajudar el món a aprendre.

 

Gener de 2014 - Gran inauguració

Des de la seva obertura el gener del 2014, quan vam començar amb només 30 estudiants i 2 professors, ens hem convertit en l’escola d’idiomes més popular del barri on ara el nostre equip dóna suport a més de 400 estudiants amb el seu aprenentatge d’idiomes.

 

 

Política ambiental

Parling Language School es compromet a millorar contínuament el nostre rendiment ambiental.

 

Energia

Tota l’electricitat utilitzada a Parling s’ofereix a partir d’energies renovables.

 

Sempre que sigui possible, hem seleccionat equips eficients energèticament, que inclou tecnologia de la informació, climatització i il·luminació.

 

Els ordinadors i impressores utilitzats a Parling tenen el menor consum d’energia disponible i només s’utilitzen bateries recarregables per a tots els dispositius amb bateria.

 

Els llums instal·lats són leds ultra-eficients i com tots els equips elèctrics només s’encenen quan calgui.

 

Impressió i paper

A Parling utilitzem pissarres interactives i tecnologia digital per reduir el malbaratament de paper. Si cal imprimir el material, només s'utilitzen impressores d'injecció de tinta, ja que són més eficients energèticament i contaminen menys.

 

Tot el paper utilitzat per a la impressió està elaborat amb fonts 100% reciclades.

 

Sempre que sigui possible, es pot reutilitzar o reciclar tot el material imprès i el paper.

 

Neteja, eliminació de residus i equipament

Es redueixen materials de neteja ecològics, com netejadors de finestres, esmalts i netejadors de sòl per reduir l'impacte sobre el medi ambient. Evitem l’ús de materials tòxics o càustics que puguin ser perjudicials per al medi ambient.

 

Tovalloles, tovalloletes i paper higiènic estan fabricats amb material 100% reciclat.

 

Les escombraries, els residus i els envasos es classifiquen en categories i es disposen als contenidors de reciclatge adequats.

 

Les plomes de retoladors es reomplen i es reutilitzen el màxim de vegades. Una vegada que els bolígrafs no es poden reutilitzar, es reciclen.

 

Els equips usats sempre són reciclats o eliminats de manera respectuosa amb el medi ambient.

 

Qualitat de l'aire

Cada aula té plantes vives que han estat seleccionades específicament per les seves propietats de neteja i filtració de l'aire. La majoria de les plantes són "Golden Pothos" (Epipremnum aureum).

 

Les plantes a l’aula també ofereixen el benefici addicional d’un millor benestar psicològic per als estudiants i professors.

 

Totes les aules s’instal·len amb un difusor d’aromateràpia on s’utilitzen olis essencials orgànics per millorar l’entorn d’aprenentatge. L’oli principal que utilitzem a les nostres aules és l’oli essencial de romaní, aquest oli essencial ha estat seleccionat per les seves propietats beneficioses que inclouen la funció cerebral millorada, l’estrès reduït i l’alerta augmentada.

 

Parling s’ha dotat d’un sistema de reciclatge d’aire d’alta potència per garantir que l’aire fresc es subministra constantment a cada aula.

bottom of page